Proiecte

Aici este o lista a celor mai recente proiecte ale noastre

   

 Balul de Dragobete CNVV s-a desfășurat în data de 24 februarie 2023, chiar de Dragobete, respectând astfel tradiția românească. Evenimentul a fost despre iubire, atenție și timp petrecut împreună. Fie că vorbim despre cupluri sau persoane singure, întreg colectivul CNVV s-a bucurat de conexiunea pe care a construit-o.

            CȘE a avut grijă să diversifice programul balului. Astfel, participanții s-au bucurat de jocuri amuzante în care protagoniștii au fost chiar ei. Seara a continuat cu momente artistice susținute de Trupa CNVV, Leonard Popescu și echipa de teatru Duende, care au oferit o întreagă perspectivă a iubirii.

            Pentru că atmosfera deja se umpluse de armonie și iubire, Dj Iusti a preluat ștafeta. S-a dansat, s-a cântat, s-a râs. Cum altfel să arate o seară organizată la CNVV?

         Până și Cupidon a fost mândru de noi și ne-a transmis că trebuie să facem o tradiție din „Heart to Heart”. Voi ce spuneți?

Primele săptămâni din clasa a 9a reprezintă poate cea mai mare provocare pentru proaspeții liceeni. Anxietate, problem de adaptare, insecurități și lista poate continua. Tocmai de aceea, CȘE încearcă să le vină în ajutor prin organizare PETRECERII BOBOCILOR. Practic, o ocazie inedită în care bobocii să vadă și altă față a liceului. Anul acesta Petrecerea Bobocilor s-a desfășurat pe data de 22 septembrie și feedback-ul a fost minunat. Bobocii au avut ocazia să interacționeze și să se cunoască. Au înțeles că liceul urmează să fie una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor de adolescent și că este doar o chestiune de timp până când se vor simți în largul lor.

Energia lor a fost contagioasă, iar voluntarii mai mari, membrii în CȘE, și-u adus aminte cu nostalgie de momentele în care chiar ei erau boboci.

Voi știați că liceul nostru are și echipă de majorete?

Păi vă spunem noi și vă lămurim și de ce:

La CNVV s-au format echipe de baschet, fotbal și volei, care participă la diverse competiții și obțin rezultate remarcabile. Noi credem că merită să fie susținuți așa cum se cuvine , așa că majoretele se antrenează din greu pentru a fi alături de ei.

Totuși, să știși că fetele nu se rezumă doar la competițiile sportive, ci se implică active în activitățile rtistice ale liceului. Au fost prezente la Balul Bobocilor ediția 2023 și chiar la Târgul de Crăciun organizat în luna decembrie 2023.

Dacă v-a plăcut ce ați auzit și dacă vreți să vă valorificați calitățile sportive, vă așteptăm și pe voi în echipă!

A devenit deja o tradiție a liceului să oferim scrisori anonime în perioada Dragobetelor și ne bucurăm că numărul lor crește de la an la an. Anul acesta, membrii CȘE-ului au avut mult de lucru pentru sortarea și înmânarea fiecăreia. Colegii noștri au avut la dispoziție o săptămână să își scrie sentimentele pe hârtie și să le așeze în urna special pregătită. CȘE s-a mobilizat apoi și a fost Cupidonul de la Vlaicu-Vodă. Trebuie să recunoaștem că bucuria noastră a fost enormă atunci când am văzut atât succesul proiectului, cât și entuziasmul de pe fețele colegilor noștri tunci când își primeau scrisorile. Oare câte povești de dragoste au început de la o scrisoare?

Cel mai iubit loc de către elevii din CNVV este terenul de sport de pe deal. Și pe bună dreptate: cine mai are privilegiul de a-și petrece pauzele înconjurat de pădure din toate părțile?

       Astfel,  CȘE s-a gândit să reîmprospăteze acest loc minunat și să le ofere colegilor lor  un motiv în plus de bucurie. La începutul toamnei lui 2023, toți membrii CȘE-ului s-au mobilizat și au vopsit băncile de pe marginea terenului. A fost nevoie de muncă atentă și rezultatul final se ridică la nivelul unei lucrări susținute de adevărați experți. Noi, CȘE, credem că tinerii sunt în stare de lucruri minunate dacă își doresc și se susțin unul pe celălalt și renovarea băncilor ne-a demonstrat acest lucru.

       În pus, ne-am bucurat și mai mult de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la colegii noștri. Sperăm ca pe viitor să realizăm cât mai multe  astfel de proiecte pentru confortul colectivului CNVV.  

Ai o idee de proiect?

Ideile tale sunt importante pentru noi, contactează-ne cu ideea ta şi o vom transforma in realitate!

cse-modified

Copyright © 2023 Consiliul Școlar Al Elevilor C.N. "Vlaicu Vodă"

Powered by Nicuț Teodor & Guțu Denis

Scroll to Top